DZ5633-800 NIKE DUNK LOW PS

DZ5633-800 NIKE DUNK LOW PS

DZ5633-800

74,90 €

Το προϊόν έχει εξαντληθεί σε αυτό το χρώμα / μέγεθος. Παρακαλούμε επιλέξτε άλλο συνδιασμό

Κοινοποίηση

    Το παιδί σου θα είναι έτοιμο για κάθε περιπέτεια με το Nike Dunk Low Next Nature. Είναι φτιαγμένο προσεκτικά από ανθεκτικό συνθετικό δέρμα και καραβόπανο, ενώ διαθέτει εντυπωσιακές ρίγες τιγρέ για στιλ που θα βοηθήσει τα μικρά ποδαράκια να μαγνητίζουν τα βλέμματα όπου και αν τριγυρίζουν. Το χαμηλό κολάρο με επένδυση προσφέρει άνετη εφαρμογή, ενώ η σόλα από καουτσούκ εξασφαλίζει ανθεκτική πρόσφυση, ώστε τα παιδιά να μπορούν να συνεχίζουν τις εξερευνήσεις τους όλη μέρα.
    • Συνθετικό δέρμα στο επάνω μέρος που αποκτά υπέροχη μαλακή υφή με την πάροδο του χρόνου και διαθέτει ανθεκτική κατασκευή που παραπέμπει στο μπάσκετ της δεκαετίας του '80.
    • Χαμηλό κολάρο με επένδυση για κομψό στιλ και εξαιρετική αίσθηση.
    • Εξωτερική σόλα από καουτσούκ με τον κλασικό κύκλο περιστροφής των μοντέλων μπάσκετ για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, πρόσφυση και κλασικό στιλ. Αυλακώσεις για ευελιξία και φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα.
    • Κηλίδες στην εξωτερική σόλα από καουτσούκ που είναι φτιαγμένες από Nike Grind, το οποίο δημιουργείται από ανακυκλωμένα απόβλητα (δηλ. τα υπολείμματα) που προέρχονται από τη διαδικασία κατασκευής παπουτσιών.
    • Κέντημα με σχέδιο πατούσας ζώου.
}