FB2689-100 NIKE AIR ZOOM CROSSOVER 2 (GS)

FB2689-100 NIKE AIR ZOOM CROSSOVER 2 (GS)

FB2689-100

79,90 €

Το προϊόν έχει εξαντληθεί σε αυτό το χρώμα / μέγεθος. Παρακαλούμε επιλέξτε άλλο συνδιασμό

Κοινοποίηση

    Έμαθες τα νέα; Δεν υπάρχουν πλέον όρια και κανόνες! Κινήσου χωρίς περιορισμούς και ετοιμάσου να απογειώσεις το παιχνίδι σου. Δοκιμασμένο από αθλήτριες (και έτοιμο για όλους), αυτό το παπούτσι μπάσκετ μεσαίου ύψους προσφέρει αντικραδασμική προστασία και ελαστική αίσθηση στα κατάλληλα σημεία. Το τρακτερωτό μοτίβο στο πέλμα εξασφαλίζει το κράτημα που χρειάζεσαι για να κάνεις τους αντιπάλους να γλιστρούν σε κάθε σταυρωτή ντρίμπλα, χωρίς να έχουν χρόνο να αντιδράσουν καθώς τους προσπερνάς.
    • Το εξαιρετικά απαλό και μαλακό υφαντό κολάρο με επένδυση προσφέρει απαλή αίσθηση και στήριξη, για να μπορείς να κάνεις κοψίματα, ντρίμπλες και σπριντ προς το καλάθι με απόλυτη άνεση. Η μονάδα Zoom Air στη φτέρνα και στο μπροστινό μέρος έχει χαμηλό προφίλ και προσφέρει την ιδανική ισορροπία αναπήδησης και αντικραδασμικής προστασίας, για να σε βοηθήσει να παίξεις στον μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων σου.
    • Βελτίωσε τις σταυρωτές ντρίμπλες σου με το τρακτερωτό μοτίβο πρόσφυσης σε ακτινωτή σχεδίαση στο πέλμα. Εξασφαλίζει σταθερό κράτημα στο γήπεδο, για να σε βοηθήσει να βρίσκεις τον βηματισμό σου και να κάνεις εντυπωσιακές κινήσεις με σιγουριά.
    • Η μαλακή και εύκαμπτη γλώσσα εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.
    • Οι λεπτομέρειες με συνδυασμό κλασικών και μοντέρνων σχεδίων χαρίζει ξεχωριστή εμφάνιση σε αυτά τα sneaker εντός και εκτός γηπέδου.
    • Δέσε σφιχτά τα κορδόνια για πρόσθετη στήριξη, καθώς το μέσο του πέλματος αγκαλιάζει και συγκρατεί το πόδι στη θέση του ενώ παίζεις.
}

στην ίδια κατηγορία: