379443-03 PUMA SOFTRIDE SWAY

379443-03 PUMA SOFTRIDE SWAY

379443-03

84,90 €

Το προϊόν έχει εξαντληθεί σε αυτό το χρώμα / μέγεθος. Παρακαλούμε επιλέξτε άλλο συνδιασμό

Κοινοποίηση

    Απολαύστε το στυλ και τη λειτουργικότητα του Puma Softride Sway . Αυτά τα sneakers θα σας αφήσουν άφωνους με την άνεση και την τεχνολογία τους.
    • Το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από υφασμάτινο διχτυωτό ύφασμα για τέλειο αερισμό και θερμορύθμιση. Για την παραγωγή του χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον 20% ανακυκλωμένα υλικά.
    • Ένα στρώμα TPU έχει προστεθεί στην περιοχή των δακτύλων για σταθερότητα και αντοχή. Το κολάρο έχει επένδυση για να στηρίζει τη φτέρνα και τον αστράγαλο και να παρέχει επιπλέον άνεση.
    • Η εσωτερική σόλα είναι κατασκευασμένη με τεχνολογία SoftFoam + . Σκοπός του είναι να εφαρμόζει σύμφωνα με το σχήμα του ποδιού για μέγιστη απαλότητα και άνεση. Ελαχιστοποιεί τη διατήρηση των άσχημων οσμών και διατηρεί τη φρεσκάδα στο παπούτσι.
    • Η ενδιάμεση σόλα είναι χτισμένη στην τεχνολογία SoftRide , η οποία μαλακώνει ακόμη περισσότερο την αίσθηση όταν πατάτε, απορροφώντας την ένταση και επιστρέφοντας την καταναλωμένη ενέργεια.
    • Η σόλα προσθέτει στην ενδιαφέρουσα εμφάνιση του sneaker, ενισχύει επίσης την καμάρα και εμποδίζει τον αστράγαλο να στρίβει.
}

στην ίδια κατηγορία: