DM1106-007 NIKE AIR WINFLO 9 SHIELD

DM1106-007 NIKE AIR WINFLO 9 SHIELD

DM1106-007

124,90 €

Το προϊόν έχει εξαντληθεί σε αυτό το χρώμα / μέγεθος. Παρακαλούμε επιλέξτε άλλο συνδιασμό

Κοινοποίηση

    Δες τις επιδόσεις σου να ανεβαίνουν επίπεδο στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο Nike Winflo 9 Shield! Τα running παπούτσια, για άνδρες, διαθέτουν άνω μέρος που μοιάζει με ζεστό τζάκετ, καθώς είναι φτιαγμένο από πλεκτό υλικό για να σου προσφέρει αίσθηση ζεστασιάς όταν τρέχεις στο κρύο. Η εξωτερική σόλα Storm-Tread παρέχει πρόσφυση σε βροχερό καιρό, ενώ οι υφές είναι εμπνευσμένες από χειμερινά ελαστικά.
    • Το άνω μέρος μοιάζει με ζεστό τζάκετ για τα πόδια σου, καθώς είναι φτιαγμένο από πλεκτό υλικό για να σου προσφέρει αίσθηση ζεστασιάς όταν τρέχεις στο κρύο.
    • Οι επικαλύψεις που έχουν τοποθετηθεί γύρω από τα δάχτυλα στα σημεία στα οποία μπορεί να εισχωρήσει η βροχή εξασφαλίζουν στεγνή εφαρμογή.
    • Το υδροαπωθητικό φινίρισμα και η γλώσσα με ενίσχυση συνεργάζονται για να διατηρήσουν τα πόδια στεγνά.
    • Η εξωτερική σόλα Storm-Tread παρέχει πρόσφυση σε βροχερό καιρό. Διαθέτει υφές εμπνευσμένες από χειμερινά ελαστικά.
    • Οι μικροσκοπικές αυλακώσεις γαντζώνονται στον δρόμο, ενώ τα σχήματα πολλών κατευθύνσεων συμβάλλουν στην αποβολή του νερού για άμεση επαφή με τον δρόμο.
    • Η μονάδα Nike Air σε όλο το μήκος προσφέρει αντικραδασμική προστασία στα κατάλληλα σημεία. Η ενδιάμεση σόλα από μαλακό αφρό υψηλής απόκρισης προσφέρει πιο ελαστική αίσθηση σε κάθε βήμα.
    • Η μόνωση στο πίσω μέρος της γλώσσας εξασφαλίζει άνετη αίσθηση στο επάνω μέρος των ποδιών. Η μελανζέ επένδυση και η δομημένη μόνωση στο εσωτερικό προσφέρουν ζεστασιά και άνεση, ακόμα όταν τρέχεις στις πιο αντίξοες συνθήκες.
}

στην ίδια κατηγορία: