DX3853-001 NIKE STAR RUNNER 3 LIL (PSV)

DX3853-001 NIKE STAR RUNNER 3 LIL (PSV)

DX3853-001

22,50 €

44,90 €

Το προϊόν έχει εξαντληθεί σε αυτό το χρώμα / μέγεθος. Παρακαλούμε επιλέξτε άλλο συνδιασμό

Κοινοποίηση

    Τι αγαπάμε περισσότερο: τα animal print. Τα χνάρια που αφήνουν οι πατούσες των ζώων. Ακολούθησε τα ίχνη που αφήνουν πίσω τους οι μικροί εξερευνητές όταν φορούν το Nike Star Runner 3. Αυτό που αγαπάμε ακόμα περισσότερο: οι απαλές λεπτομέρειες που θυμίζουν ζεστή γούνα και μοιάζουν σαν να ζωντανεύουν αυτά τα παπούτσια. Άφησε το παιδί σου να φανταστεί ότι είναι ένας γρήγορος και παιχνιδιάρικος λύκος όταν βγαίνει έξω να παίξει.
    • Αυτά τα παπούτσια περιλαμβάνονται στη συλλογή Lils (που διατίθενται μόνο σε μεγέθη για παιδιά προσχολικής ηλικίας και βρέφη/νήπια) και είναι εμπνευσμένα από τη φαντασία των παιδιών που καλπάζει όταν παίζουν. Οι στάμπες με σχέδια πατούσας ζω και οι λεπτομέρειες που θυμίζουν γούνα πυροδοτούν τη δημιουργικότητα και την αίσθηση της περιπέτειας στους μικρούς αθλητές.
    • Το αεριζόμενο διχτυωτό υλικό στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση στα μικρά ποδαράκια και ελευθερία κινήσεων στα δάχτυλα. Το συνθετικό δέρμα γύρω από τη φτέρνα προσφέρει σταθερότητα και ανθεκτικότητα.
    • Το λουράκι με αυτοκόλλητο υλικό και τα ελαστικά κορδόνια κάνουν την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση των παπουτσιών.
    • Η σόλα από καουτσούκ περιλαμβάνει αυλακώσεις που έχουν σχεδιαστεί για πρόσφυση σε πολλές κατευθύνσεις. Το ειδικό διαμορφωμένο αστέρι κοντά στα δάχτυλα απεικονίζει έναν διάττοντα αστέρα στην επιφάνεια της σόλας.
    • Αντικραδασμική προστασία από αφρό κάτω από το πέλμα και μαλακή εσωτερική σόλα για μαλακή αίσθηση.
    • Επικάλυψη στο άκρο των δαχτύλων που προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα για τα παιδιά που σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών.
}

στην ίδια κατηγορία: