ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κόστος αποστολής

Για παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα:

Για παραγγελίες αξίας 60,00€ και άνω, ΔΩΡΕΑΝ αποστολή.
Για παραγγελίες κάτω των 60€ ενιαία χρέωση 2,90€.


Το κόστος αντικαταβολής σε κάθε περίπτωση είναι 1,90€

Πολιτική επιστροφών

H πολιτική επιστροφών της Cougar Sport Α.Ε.Β.Ε. είναι να δέχεται πίσω κάθε προϊόν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παράδοσής του (όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο της εταιρίας courier που χρησιμοποιήθηκε).

Η Cougar Sport Α.Ε.Β.Ε. αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου, κατεστραμμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2410-258902 και να μας κάνετε γνωστό αν θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο προϊόν ή να μας ενημερώσετε για τυχόν παράπονα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Η Cougar Sport Α.Ε.Β.Ε. θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή και σίγουρη αγορά ενός προϊόντος από τον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο ή από το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, εάν είναι διαθέσιμο

Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά στο (2410-258902) ή μέσω mail (eshop@cougarsport.gr).

Αφού γίνει η συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας θα μπορεί ο πελάτης να επιλέξει ένα άλλο προϊόν από τη σελίδα του cougarsport.gr.

Το νέο προϊόν αποστέλλεται σε εσάς αλλά πρώτα πρέπει να μας αποστείλετε το επιστρεφόμενο.
Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη και είναι 5 ευρώ χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε κάτι επιπλέον για την μεταφορά του επιστρεφόμενου προϊόντος. Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 60 ευρώ. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή* του κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η χρέωση είναι 5 ευρώ και η επιστροφή γίνεται σε αριθμό λογαριασμού τράπεζας. Το ποσό αφορά την αξία του εμπορεύματος, μείον 5€ έξοδα μεταφοράς.

Όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

Ειδικότερα, για τις αγορές ποδοσφαιρικών υποδημάτων επαγγελματικής σειράς, δεν δύναται η επιστροφή χρημάτων αλλά επιτρέπεται η αλλαγή είτε σε είδος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας είτε σε μέγεθος.


* To προϊόν είναι σε κατάσταση που μπορεί να μεταπωληθεί (με τα καρτελάκια του κατασκευαστή, χωρίς φθορά, λερώματα, κλπ.)

* Το προϊόν δεν έχει "προσωποποιηθεί" (δεν έχει τυπωθεί κάποιο όνομα ή/και αριθμός, δεν έχουν τοποθετηθεί σηματάκια, κλπ.)

* Το προϊόν δεν είναι εσώρουχο.

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.