PUMA MUSE SATIN

PUMA MUSE SATIN

PUMA MUSE SATIN

 

Το διεθνούς φήμης μοντέλο, ηθοποιός, ακτιβίστρια και  Brand ambassador  Cara Delevingne,  είναι για άλλη μια φορά το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας  DoYou  και αστείρευτη πηγή έμπνευσης της  PUM Α κάνοντας το δικό της  fashion statement !

Εμπνέοντας εμπιστοσύνη στις καρδιές και στο μυαλό, το δυναμικό  “DoYou” mantra  συνεχίζει να παρακινεί τις γυναίκες να ζουν άφοβα τα όνειρα τους, να ανήκουν στον εαυτό τους και να αγκαλιάσουν με αγάπη την ατομικότητά τους.

Αυτή τη σεζόν, επικεντρώνεται στην αυτο-ενδυνάμωση και την προσπάθεια κάθε γυναίκας να βρει την πηγή της έμπνευσης που δεν είναι άλλη από τον ίδιο της τον εαυτό! Δηλώνει με αποφασιστικότητα: Γίνε η δική σου μούσα!

Το “DoYou” ενθαρρύνει τις γυναίκες να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, να έχουν κίνητρα και στόχους και να ζουν χωρίς συμβιβασμούς σε καμία πτυχή της ζωής τους, πόσο μάλλον στο στυλ!

Μέσα σε αυτό το πνεύμα, η PUMA σχεδίασε την νέα της  DoYou  συλλογή αποδεικνύοντας με τον πιο feminine τρόπο τη στήριξη σε όλες τις γυναίκες που παλεύουν χωρίς φόβο για ό,τι επιλέξουν!

Το  Muse  Satin  κυριαρχεί με τα πιο θηλυκά χρώματα από την  DoYou  παλέτα και ένα μινιμαλιστικό σχεδιασμό που συναρπάζει. Με μια  slip on  κατασκευή για απόλυτη εφαρμογή και άνεση,  minimal  λευκή μεσαία σόλα για πιο μαλακό βάδισμα, με ένα ζεύγος από ελαστικές λωρίδες που σχηματίζουν σταυρό στο πάνω μέρος και στη φτέρνα αγκαλιάζοντας τη  satin  επιφάνεια, το  Muse  ξεχωρίζει για το στυλ, τις καθαρές γραμμές και την εκλεπτυσμένη του σχεδίαση! Πάνω απ’ όλα όμως ξεχωρίζει για τον αντισυμβατικό χαρακτήρα του!